Om produkterne

Hos Meriko finder du produkter som er håndplukket på mine rejser til Tyrkiet.

De ældre kelimtæpper er håndvævet i 100% uld og indfarvet med plantefarver. Jeg har også tyrkiske tæpper som er knyttet i håndspundet uld og indfarvet med plantefarver.
Ofte er tæpperne produceret af familiens kvinder i hjemmeproduktion eller i små værksteder i landsbyerne. Mange af tæpperne er omkring 70-80 år gamle.

Alle puder og tæpper er håndplukket med fokus på kvalitet, og de findes kun i et eksemplar.
Tæpperne er renset, men da der er tale om brugte varer kan der forekomme brugsspor i form af lettere slid eller falmede farver og pletter.

Vi har hos Meriko skabt en lækker serie af hamam håndklæder med flotte naturfarver og skønne mønstre, der tager sig godt ud på stranden såvel som i hjemmet.

Vores hamam håndklæder kan skabe en hel spa oplevelse på dit eget badeværelse. Hvor god kvalitet, i smukt design, er velvære for øje og sind.

Merikos hamam håndklæder er med på den bæredygtige bølge, fordi det ikke kun er et håndklæde...
Du kan bruge håndklædet som tørklæde, som tæppe i liggestolen eller i sofaen. Det er smukt som dug på havebordet. Praktisk at have med til sport eller på ferien, fordi det er let og ikke fylder så meget som almindelige frotté håndklæder.
Én af fordelene ved at bruge et hamam håndklæde efter dit daglige bad er, at håndklædet meget hurtigt bliver tørt igen.

Det er også oplagt at tage dem med på stranden, da de både fylder mindre end normale frotté håndklæder og tørre hurtigere. De er flotte at bære som en sarong. Samtidig opsamler de ikke sand!

Merikos hamam håndklæder er specielt udvalgt på mine rejser til Tyrkiet.
Kvaliteten er 100% bomuld, de har frynser i enderne og er vævet med en naturhvid grundtråd. Håndklæderne er hurtigtørrende og bløde.
Alle Vores håndklæder er produceret med omtanke for miljøet, de er testet for skadelig kemi og farvet med Oeko-tex certificerede farver.