Blog

Når jeg hjælper dig, har jeg fokus:
Energi og sjæl i din indretning.
Det er ikke spor tilfældigt, hvordan din bolig er indrettet og hvad, der fungerer i hverdagen.
Jeg arbejder med bevidstheden om, at alt er energi. Ja, om du vil det eller ej, om du kan se det eller ej. Alt det du omgiver dig med, har en energi.
Dine ting udstråler en energi, de vibrerer på en bestemt måde, har en farve, en struktur og et udtryk, som påvirker dig på en bestemt måde. Fysiske ting påvirker dig mere end du tror.
Du skal kun omgive dig med ting der giver dig værdi og giver din bolig sjæl.

Rigtig mange (især kvinder) køber alt muligt ligegyldigt til hjemmet og hurtigt  får man malet en væg fordi, der bare skal ske noget LIGE NU.

Kender du det, at det giver os den der lykkefølelse?! I hvert fald i noget tid. Pludselig har man fået købt en masse ting, som i virkeligheden ikke betyder noget for os.

Men når hverdagen rammer, ja så er du tilbage ved den der – ”jeg ved ikke hvad det er, der ikke fungerer i mit hjem”- følelse. Den følelse som jeg kalder drænende energi.

Hvad nu hvis du nu en gang for alle skulle prøve at være et skridt foran og samtidig stoppe dit overforbrug. Hvad nu hvis du faktisk fik det så godt i dit hjem, at du ikke havde trangen til at forandre dit hjem, hver gang der kom en ledig weekend.

Drømmer du ikke bare om at kunne lade op i dit hjem?

Jeg har selv stoppet mit overforbrug - jeg havde også et overforbrug.
Jeg har taget en beslutning. Jeg har ændret mine vaner. Jeg laver ikke længere hurtige løsninger – som jeg fortryder natten over. Jeg har fundet frem til hvad, der betyder noget for mig og min familie. Jeg har taget stilling til funktioner, rum, farver og energien i mit hjem.

Jeg har skabt en bæredygtig indretning i mit hjem, ved at gennemgå alle rummene, og kun beholde det som er vigtigt for mig, og som giver mig energi. Jeg har ryddet, solgt og smidt ud! Alt hvad jeg har tilbage giver mig energi og gør mig glad. 
Og du kan gøre nøjagtig det samme. Hvis du vil?