Styling af din bolig til salg

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Skal du sælge din bolig? Så er det essentielt at boligen præsenterer sig så flot som muligt.

Det er værdifuldt at fremhæve de gode detaljer i din bolig. Det har stor betyding at vise hvilke muligheder din bolig har og det er vigtigt at vise hvorfor din bolig er unik.

Det kan jeg hjælpe dig med…. ved at få nye øjne på huset, og i samarbejde med dig komme frem til de ændringer og små omrokeringer der kan føre til et hurtigt salg af din bolig.

Jeg kigger på din bolig med købers øjne, og kommer med forslag til hvad der kan ændres.

Ofte er oprydning og maling en stor hjælp til at lave huset indbydende og lækkert.

Det er også vigtigt at din bolig præsenterer sig aller flottest både ude og inde den dag du skal have besøg af ejendomsmæglerens fotograf.

De fleste købere bliver i dag fristet af flotte billeder på ejendomsmæglerens website, dine potentielle købere skulle gerne stoppe op ved billederne af dit hus, og få lyst til en fremvisning, som kan føre til et salg.

Der kan være mange penge at spare, ved at salgsperioden ikke bliver trukket i langdrag, så giv mig et kald, og sammen kan vi sørge for at din bolig bliver hurtigt solgt.

 

Sådan foregår det...

Min arbejdsmetode er at jeg kommer ud til et møde hos jer, hvor jeg tager de ”kritiske køber øjne” på, jeg tager billeder og måler op, og vi tager en snak om hvad der kan laves om. 

Jeg tager hjem og udarbejder en rapport med ideer til ændringer, som jeg personligt overleverer på et møde med jer, så der er plads til spørgsmål og kommentarer.

Hjælper også gerne med den praktiske udførsel. kontakt mig på:

Tlf.: 24 40 98 31  /  mette@meriko.dk
eller udfyld kontaktformularen herunder.