Om Meriko

Velkommen til Meriko universet.
Her vil du kunne se mine produkter, som er særlig udvalgte på mine rejser. Du vil kunne læse om hvilke forskellige styling opgaver jeg tilbyder, følge min blog som vil tage dig med på mine jobs, samt give dig tips om trends og tendenser.

 
Det er et univers, hvor jeg giver dig et indblik i hvordan du kan skabe et hjem i balance, og som giver dig livsglæde i din hverdag.

Bæredygtighed er et omdrejningspunkt i Meriko. Det er nemlig en naturlighed, at de produkter og indretningsopgaver der udbydes har et så multifunktionelt strejf som muligt. Det forlænger levetid og brug af produkterne, hvilket er afgørende parametre indenfor miljøvenlig livsstil.

 

Indretning med sjæl

For mig skal en indretning gerne afspejle hvem du er og samtidig give dig, ro, harmoni og livskvalitet.  

Som person er jeg meget visuel, og god til at fornemme stemninger. Det betyder, at når jeg sidder overfor kunder, så har jeg let ved at se nye muligheder og skabe indretning med sjæl. Selvom jeg ved, hvad der trender, og hvilke materialer der passer sammen, så er det vigtigste for mig at vide noget om personerne bag hoveddøren. Det er nemlig dem indretningen skal afspejle.

 

Produkter med et strejf af verden

Jeg lægger stor vægt på miljøvenlige produkter, hvor jeg selv har været med til at udvælge produkterne og har kendskab til produktionen fra start til slut. Det ligger mig meget på sinde at mit arbejde udviser kvalitet og ikke er afhængig af tidens trend.

Merikos Hamam håndklæder er et multitekstil som har mange anvendelsesmuligheder, og er derved med på den bæredygtige bølge. 
Vores produkter er vævet i 100% bomuld og farvet med plantefarver. De er Oeko-tex certificeret og håndklæderne vævet med en naturhvid grundtråd. 

 

Vision

Jeg vil gerne være med til at stoppe køb og smid væk mentaliteten. Det er vigtigt at du kun køber det du oprigtigt har brug for. Mærk efter i stedet for bare at svinge kortet. 

Jeg vil gerne hjælpe dig med at få et mere miljøvenligt hjem ved at bruge de ting du i forvejen har, det kan ofte være nok blot at flytte lidt rundt på møblerne og måske give dit hjem en vægfarve. Mit mål er at du skal omgive dig med ting der giver dig værdi og din bolig sjæl. 


Værdier

Jeg leverer kvalitet i alt, hvad jeg fortager mig. Dette gælder i mine produkter, såvel som mine stylinger og indretninger. For mig er det vigtigste at mine kunder føler, at jeg har hjulpet dem i den retning som de ønsker. 

 
Kendskab 

Jeg har en lang karriere indenfor livsstilsbranchen, hvor jeg bl.a. har indrettet for private, stylet reklamekataloger og reklamefilm for Södahl og Nuance. Ligeledes har jeg opbygget showrooms og arbejdet meget med styling af produkter for bl.a. Kähler, Mette Blomsterberg og Christian Bitz.

Jeg er uddannet dekoratør, og jeg har arbejdet som freelance boligstylist. Jeg har været i livsstilsbranchen i mere end 16 år. 

 

Bloggen

Du kan følge med på min blog, og se hvad jeg går og laver. Der vil også en gang imellem være rejsetips at finde, samt sjove oplevelser fra mine produktindkøb i Tyrkiet. 

 

Kærligst Mette 

 

Meriko ApS, CVR-nr.: 41845856