Retuneringspolitik

Returret

Meriko yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Du skal blot udfylde vedlagte returseddel og medsende denne. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Pakken skal sendes direkte til vores adresse. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Og husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.

Retunering af gaver

Hvis du har modtaget en gave, der er købt på Meriko og ønsker at returnere varen, kan vi bytte den til en anden vare af samme værdi. Hvis du derimod finder en vare, der er dyrere har du mulighed for at betale differencen samt de fornødne leveringsomkostninger og få den tilsendt i stedet for. Du kan også vælge at få udstedt et tilgodebevis og bruge det, når det passer dig inden for 1 år. Pengene kan desværre ikke refunderes til andre kreditkort end det, der har betalt gaven i første omgang.

Reklamationer

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet.
Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.
Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst Meriko via vores mail. 

Meriko dækker ikke de fragtomkostninger der måtte være, i forbindelsen med en reklamation.

Udsolgte varer

Hvis en vare, som du er interesseret i, skulle være udsolgt, har du ligeledes mulighed for at kontakte os på mail.
Vi vil informere dig om muligheden for en opskrivning på vores venteliste, om en evt. genbestilling eller tilbyde en tilsvarende vare som kunne have din interesse.

 

Returpakken skal sendes til:

Meriko
Præstevænget 3
DK - 8830 Tjele  

 

Køb af returporto

Hvis du ønsker at sende en vare retur, skal du selv betale for returfragten. Husk på, at vi modtager kun returvarer leveret på vores adresse, og ikke i en pakkeshop. Du kan afsende varen fra din lokale pakkeshop eller posthus.