Betaling

Betaling

Hos Meriko kan du betale med betalingskort som VISA/dankort, Dankort Euro/Mastercard, VISA/Electron, American Express og du kan bruge Mobilepay.

Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser hos Meriko er angivet i DKK og er inklusive 25% moms, medmindre varen er til et ikke EU land. Se afsnittet med told og moms.

Sikkerhed

Hos Meriko er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Told og moms

Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Varer, som sendes fra Meriko kan ikke sendes som en gave til lande uden for EU, i et forsøg på at unddrage sig lokal told og afgifter.
Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told, som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.

Forbrugerbeskyttelse

Meriko følger de vejledninger der foreligger fra D-mærket. Vi arbejder og handler under de retningsliner og de love der er lavet af forbrugerstyrelsen.