Alt hvad du behøver at vide om Merikos hamam håndklæder

Alt hvad du behøver at vide om Merikos hamam håndklæder

Hos Meriko mødes nordisk lethed med mellemøstlig æstetik

I min shop finder du unikke og anderledes hamam håndklæder. Jeg udvælger Merikos hamam håndklæder på mine rejser til Tyrkiet, og har altid for øje at håndklæderne skal kunne passe ind i den skandinaviske farvepalette. 

Kvaliteten er 100% bomuld, de har frynser i enderne og er vævet med en naturhvid grundtråd. Håndklæderne er hurtigtørrende og bløde.
Alle Merikos håndklæder er produceret med omtanke for miljøet Produkterne er testet for skadelig kemi og farvet med Oeko-tex certificerede farver.


Håndklæde inspiration

Søger du efter et nyt håndklæde eller leder du efter inspiration til at forny dit badeværelse, så kan det være en ide at starte med at udskifte dine håndklæder, det er noget billigere end at renovere hele dit badeværelse. Det er en billig måde at skabe en ny stil i dit badeværelse på, og Merikos hamam håndklæder sætter også et personligt præg i badeværelset med det flotte design. Håndklæderne skaber velvære og luksus i et rum, hvor man opholder sig meget. Håndklæder kan skabe en hel spa oplevelse på dit eget badeværelse. Hvor god kvalitet, i smukt design, er velvære for øje og sind.

 

 


Nye opslag