Merikos univers

Merikos univers

Jeg har igennem mine mange rejser fundet en ro og balance, som har været med til at skabe Meriko universet, og den jeg er i dag.  

Her taler jeg altså ikke om en solferie på et 5-stjernet hotel i Alanya med All inclusive.
Jeg taler om en rejse op i bjergene, hvor jeg blev stærkt betaget af den smukke natur, og de mennesker som lever deres liv helt anderledes end mange af os gør her i Danmark. 

Naturen minder jo én om, at man er en del af noget større. De bjerge, jeg sad kiggede ud på, er så ældgamle, rolige og majestætiske og helt aldeles ligeglade med, hvad vi måtte stå med af problemer i vores små liv. Der er en dag i morgen fortæller de os. Og om 5000 år for den sags skyld. Det sætter altså hverdagen i perspektiv. 

For mig giver naturen tankerne plads til at vandre. Den giver den der inspirerende følelse af at være en del af noget større; noget jeg får lyst til at række ud efter gennem mine indretninger og de produkter jeg omgiver mig med.

Jeg tog helt tilfældigt mine drenge med op i bjergene for at river rafte i 2017. Vi mødte en masse skønne lokale mennesker, som inviterede os indenfor i deres liv. 

Vi har lige siden holdt vores sommerferie i bjergene på den mest primitiv måde, uden wi-fi og andre forstyrrende elementer  -  Simpel living! 
Vi sover under åben himmel, fanger fisk i floden og laver mad over bål. 

Det bare at kunne sidde ved floden og lytte til vandet som bruser forbi, kigge op på stjerne og være i nuet, det er for mig nærvær i den reneste form.

Den måde hvorpå de lever i bjergene, og kun omgiver sig med ting, som har en funktion eller som giver dem værdi, har virkelig inspireret mig. 
Det hele har jeg taget med mig hjem i mine indretninger, min måde at tænke forbrug og produkter på.  

"Jeg ønsker at skabe et univers, hvor mine produkter skaber harmoni og balance i dit hjem. Det skal gerne være et hjem som afspejler hvem du er og som i sidste ende giver dig livsglæde." 

Det har været et eventyr, hvor jeg har kørt rundt i bjergene og mødt en masse spændende mennesker. Jeg har duftet til verden, jeg har fået relationer for livet og jeg har taget en chance....

Jeg er slet ikke færdig med mit eventyr. Jeg vil gerne vise Jer endnu flere unikke produkter fra Mellemøsten. Jeg håber I vil tage med mig på min videre rejse...

Kærligst Mette

 


Ældre opslag